in het hoogseizoen zijn voor de gîte en vouwwagen de wisseldagen mogelijk op de zaterdag en/of woensdag waarbij u vanaf 15:00 uur kunt in checken en voor 10:30 uur wordt geacht uit te checken. 

Buiten het hoogseizoen wordt de châmbre per nacht verhuurd en de gîte en vouwwagen in overleg.  Wij hebben ook een koepeltentje te huur compleet met luchtbed. Deze kan bij een accommodatie geplaatst worden.  In alle verhuur accommodaties mag niet worden gerookt en worden huisdieren niet toegelaten.  Voor de camping zijn huisdieren in overleg toegestaan.  De accommodaties dienen bij vertrek schoon en opgeruimd te worden achtergelaten.

Compleet ingerichte tent op de camping
U huurt een zeer ruime, volledig ingerichtte huurtent, oerdegelijke hollandse kwaliteit van het merk Atomatent. De accomodatie heeft een totaal oppervlakte van bijna 30m2 en beschikt over 3 slaapcabines met latten bodems en goede matrassen. U kunt het beddengoed/kussen en dekbed extra bijboeken. U beschikt oa. over een 3 pits keuken met volledig keuken inventaris voor 5 personen, voldoende bergruimte en natuurlijk een koelkast. De complete inventarislijst kunt u hier vinden door op `inventaris` te klikken. Het plaatsen van een eigen  slaaptentje is na overleg mogelijk, dit is ook eventueel te huur bij ons. Tevens zijn er op aanvraag een babybed, badje en stoel aanwezig. u zult verrast zijn door de ruimte en het gevoel dat deze accomodatie u geeft.

In onze vouwwagen zijn huisdieren niet toegestaan.

Ook op onze camping is gratis wifi aanwezig!INVENTARIS
Ga naar FaceBook