Vouwwagen 2
Onze camping
Campingplek
De staanplaatsen op onze camping onderscheiden zich door hun grootte. Door de grotere onderlinge afstand tussen de plaatsen komt het gevoel van vrijheid geheel tot zijn recht, terwijl de gezelligheid die u op een camping wenst te vinden niet teniet wordt gedaan.  Op diverse plekken is een stroomvoorziening aanwezig, echter als u vrij op het veld wilt gaan staan, zijn er ook mogelijkheden. 

Op onze camping zijn ook maximaal twee honden per staplek welkom!

De campingplaatsen hebben géén vaste wisseldagen waardoor u dagelijks kunt aankomen en kunt vertrekken.

Ook op onze camping is gratis wifi aanwezig!Een ruime vouwwagen van het merk Alpenkreuzer.  Deze vouwwagen heeft twee vaste bedden.  Één van 1,50 meter breed en één van 1,20 meter breed.  Het woongedeelte is  4,00 x 2,00 meter.  Er zit een ruime luifel van 2,50 meter diep bij.  Er is een 3-pits keuken met opbergruimte.  Ook is o.a. een tafelmodel koelkast, hangmat en picknicktafel aanwezig.  De complete inventarislijst ziet u bij de prijslijst.
Het bijplaatsen van een tentje behoort tot de mogelijkheden.

In onze vouwwagen zijn huisdieren niet toegestaan.

Ook op onze camping is gratis wifi aanwezig!Een zeer ruime vouwwagen van het merk Jamet. Deze vouwwagen heeft twee vaste bedden met lattenbodems van 1,50 meter breed. Het woongedeelte is 4,50 x 2,50 meter.  Er zit een ruime luifel van 2,50 meter diep bij.  De wagen is uitgerust met een 3 pits keuken met opbergruimte.  Ook is o.a. een tafelmodel koelkast, hangmat en picknicktafel aanwezig.  De complete inventarislijst (pdf) bij de kunt u hier vinden door op de "inventaris" te klikken.   Het bijplaatsen van een tentje behoort tot de mogelijkheden.  Deze vouwwagen is alleen boekbaar van juni t/m september.

In onze vouwwagen zijn huisdieren
niet  toegestaan.

Ook op onze camping is gratis wifi aanwezig!De tent is voorzien van een slaap cabine met een vast grondzeil. Het slaapgedeelte is voorzien van een luchtbed; het is mogelijk om hiervoor beddengoed te huren. Er is een lamp en een stopcontact aanwezig. Buiten is er een picknicktafel en 2 stoelen.

In onze tent zijn huisdieren niet toegestaan.

Ook op onze camping is gratis wifi aanwezig!2015award winner silver
Vouwwagen 1
Ga naar FaceBook
INVENTARIS
INVENTARIS