Compleet ingerichte tent
Onze camping
Campingplek
De staanplaatsen op onze camping onderscheiden zich door hun grootte. Door de grotere onderlinge afstand tussen de plaatsen komt het gevoel van vrijheid geheel tot zijn recht, terwijl de gezelligheid die u op een camping wenst te vinden niet teniet wordt gedaan.  Op diverse plekken is een stroomvoorziening aanwezig, echter als u vrij op het veld wilt gaan staan, zijn er ook mogelijkheden. 

Op onze camping zijn ook maximaal twee honden per staplek welkom!

De campingplaatsen hebben géén vaste wisseldagen waardoor u dagelijks kunt aankomen en kunt vertrekken.

Ook op onze camping is gratis wifi aanwezig!U huurt een zeer ruime, volledig ingerichtte huurtent, oerdegelijke hollandse kwaliteit van het merk Atomatent. De accomodatie heeft een totaal oppervlakte van bijna 30m2 en beschikt over 3 slaapcabines met latten bodems en goede matrassen. U kunt het beddengoed/kussen en dekbed extra bijboeken. U beschikt oa. over een 3 pits keuken met volledig keuken inventaris voor 5 personen, voldoende bergruimte en natuurlijk een koelkast. De complete inventarislijst kunt u hier vinden door op `inventaris` te klikken. Het plaatsen van een eigen  slaaptentje is na overleg mogelijk, dit is ook eventueel te huur bij ons. Tevens zijn er op aanvraag een babybed, badje en stoel aanwezig. u zult verrast zijn door de ruimte en het gevoel dat deze accomodatie u geeft.

In onze vouwwagen zijn huisdieren niet toegestaan.

Ook op onze camping is gratis wifi aanwezig!Een zeer ruime vouwwagen van het merk Jamet. Deze vouwwagen heeft twee vaste bedden met lattenbodems van 1,50 meter breed. Het woongedeelte is 4,50 x 2,50 meter.  Er zit een ruime luifel van 2,50 meter diep bij.  De wagen is uitgerust met een 3 pits keuken met opbergruimte.  Ook is o.a. een tafelmodel koelkast, hangmat en picknicktafel aanwezig.  De complete inventarislijst (pdf) bij de kunt u hier vinden door op de "inventaris" te klikken.   Het bijplaatsen van een tentje behoort tot de mogelijkheden.  Deze vouwwagen is alleen boekbaar van juni t/m september.

In onze vouwwagen zijn huisdieren
niet  toegestaan.

Ook op onze camping is gratis wifi aanwezig!De tent is voorzien van een slaap cabine met een vast grondzeil. Het slaapgedeelte is voorzien van een luchtbed; het is mogelijk om hiervoor beddengoed te huren. Er is een lamp en een stopcontact aanwezig. Buiten is er een picknicktafel en 2 stoelen.

In onze tent zijn huisdieren niet toegestaan.

Ook op onze camping is gratis wifi aanwezig!2015award winner silver
Vouwwagen
Ga naar FaceBook
INVENTARIS
INVENTARIS