Klik hier om het gastenboek te tekenen
1
February 28, 2018 - 07:36 PM
Karl Carey
karlcarrey27@gmail.com

  Met spoed geld nodig? Wij helpen u verder!
Bent u door de huidige situatie in de problemen geraakt of dreigt u in de problemen te raken?
Via deze weg geven wij u de mogelijkheid om een nieuwe weg in te slaan.
Als vermogend persoon voel ik me verplicht mensen die het moeilijk hebben bij te staan en ze een kans te geven. Iedereen verdiend een nieuwe kans en aangezien de overheid het laat afweten, zal het van anderen moeten komen.
Geen enkel bedrag is te gek voor ons en de looptijd bepalen we in onderling overleg.
Geen verrassingen, geen extra kosten, maar gewoon de afgesproken bedragen en verder niks.
Wacht niet langer en reageer op dit bericht. Geef aan welk bedrag u wilt lenen en wij nemen contact met u op om alle mogelijkheden door te nemen. contact met ons op karlcarrey27@gmail.com

Met spoed geld nodig? Wij helpen u verder!
Delete entry # 1
2
January 15, 2018 - 09:41 PM
Plan cul
http://plan-cul-direct.com

  super continuez !
Delete entry # 2
3
August 12, 2015 - 02:28 PM
Fmilie Bunschoten
Karen@familiebunschoten.nl

  2 heerlijke weken gehad bij jullie! Een prima gite met heerlijke bedden. De meiden hebben zich prima vermaakt met Vince en Romee. Het zwembad was een super toevoeging voor de meiden. Jullie gastvrijheid en warmte is heerlijk. Jullie gite is een aanrader voor iedereen!
Delete entry # 3
4
May 10, 2015 - 02:57 PM
Ad en Cobie Mellegers
camellegers@gmail.com http://lepetitmoulin.nl

  Beste Arnolda en Mark,

Bedankt voor jullie altijd hartelijk ontvangst en verblijf in de chambre. Zoals iedere keer weer lekker gezamenlijk gegeten op onze regelmatige heen en terugreis naar en van Zuid-Frankrijk. Jullie lekkere fles wijn met toepasselijke tekst hebben zeer gewaardeerd.
Delete entry # 4
5
September 09, 2014 - 08:16 AM
Ingo en Martine

  We hebben een heerlijk weekend gehad op de camping. Onze afsluiter van de vakantie was bij Mark en Arnolda! Erg gezellig en lekker laten verwennen met heerlijke diners! Bedankt voor de gezelligheid en...we komen zeker weer!!!
Delete entry # 5
6
August 22, 2014 - 08:59 PM
Cor en Brigitte Veenman
c.veenman@quicknet.nl

  Lieve Romee, Vince, Arnolda en Mark,
Nogmaals ontzettend bedankt voor de gezellige vakantieweek die we bij jullie mochten doorbrengen. Het was allemaal nóg beter dan we hadden verwacht. In 1 woord TOPPIE. Inmiddels al flink reclame voor jullie gemaakt. Wij komen het vast nog eens over doen.
Veel succes gewenst !
Delete entry # 6
7
August 07, 2014 - 06:23 AM
familie venhuizen

  Super plek vouwwagen prima in orde arnolda kan fantastisch koken dankzij haar terug de kookkriebel gekregen. Kinderen kunnen zich hier prima vermaken omgeving is super soms wat verder rijden maar ach het is vakantie een super fijne vakantie met super herrinneringen
Delete entry # 7
8
July 30, 2014 - 07:11 PM
Uppel
uppel@online.nl

  Wij zijn in juni 2 weken te gast geweest met 2 kleine kinderen. Erg gastvrij ontvangen. Alles was prima en de speeltuin is top. Alleen het zwemwater was niet in controlv(maar daar is hard aan gewerkt). Mooie omgeving.
Delete entry # 8
9
July 09, 2014 - 04:58 PM
Hesterman
frits_hesterman@hotmail.com

  Op de terugweg uit Spanje hier een chambre d'hote gehuurd. Het is ons prima bevallen. De eigenaren waren zeer gastvrij. Het diner was uitstekend. Voor herhaling vatbaar. Maartje en Frits Hesterman, Diemen, Nederland.
Delete entry # 9
10
August 12, 2013 - 06:15 AM
Job, Iris en Iza

  Wij hebben echt een heerlijke vakantie gehad bij jullie op de camping. Het was onze eerste vakantie met een kleintje en de eerste vakantie op een minicamping, maar het is super bevallen. Jullie gastvrijheid is enorm en dat waarderen we bijzonder. De maandagavondjes en de BBQ met iedereen waren zeker hoogtepunten!
Delete entry # 10
[Top] Pagina 1  2  3  4  5  6  7  [Bottom]

PHP Guestbook Web Directory