in het hoogseizoen zijn voor de gîte en vouwwagen de wisseldagen mogelijk op de zaterdag en/of woensdag waarbij u vanaf 15:00 uur kunt in checken en voor 10:30 uur wordt geacht uit te checken. 

Buiten het hoogseizoen wordt de châmbre per nacht verhuurd en de gîte en vouwwagen in overleg.  Wij hebben ook een koepeltentje te huur compleet met luchtbed. Deze kan bij een accommodatie geplaatst worden.  In alle verhuur accommodaties mag niet worden gerookt en worden huisdieren niet toegelaten.  Voor de camping zijn huisdieren in overleg toegestaan.  De accommodaties dienen bij vertrek schoon en opgeruimd te worden achtergelaten.

Ruime Juliettetent op de camping

Uw bungalowtent is van Europese topkwaliteit met Ten Cate tentdoek.  De gebruikte kleuren zullen u een "zomers" gevoel geven.  Maar ook aan uw veiligheid is ruim aandacht besteed.  Uw bungalowtent is met een oppervlakte van 5,50 x 5,20 meter (28,6 m2) zeer ruim te noemen en compleet ingericht.  De specifieke vorm van de bungalowtent maakt dat u beschikt over drie ruime slaapgedeelten en dat u een ontzettend ruim en groot leefgedeelte heeft van ruim 16 m2.
Voor het slapen staat een echt kwaliteitsbed met matras van 1,40 x 2,00 meter.
De 2 andere slaapcabines zijn ieder voorzien van een 1 persoonsbed met een onderbed aanwezig.  Ook de 1 persoonsbedden zijn voorzien van echte matrassen.

U beschikt oa. over een 4 pits keuken met volledig keuken inventaris, voldoende bergruimte en natuurlijk een koelkast.  De complete inventarislijst kunt U hier vinden door op `inventaris` te klikken.  Het plaatsen van een eigen slaaptentje is na overleg mogelijk, dit is ook eventueel te huur bij ons.  Tevens zijn er op aanvraag een babybed en stoel aanwezig.  U zult verrast zijn door de ruimte en het gevoel dat deze accommodatie u geeft.

In onze huurtent zijn huisdieren niet toegestaan.

Ook op onze camping is gratis wifi aanwezig!INVENTARIS
Ga naar FaceBook