Voor de kinderen
Speeltuin
Achter een hek en toegangspoortje vindt u ons zwembad, om lekker te relaxen of even af te koelen.  Het zwembad staat een ruim stuk grond opgesteld en achter het prokkeldraad komen regelmatig koeien een nieuwsgierig kijkje nemen.  Zo ervaart u echt de rust en ruimte van de Franse streek, de Allier.
Wanneer u zelf een badje wil neerzetten voor de kleinsten, behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Wanneer de kinderen buiten even uitgespeeld zijn, dan hebben we nog onze speel- en spelruimte!  Voor alle leeftijden wat wils ... tafelvoetbal, een dartbord, een sjoelbak, bordspellen, televisie met films: het kan en mag allemaal.  Dus mocht het onverhoopt even minder weer zijn, of is het om even de warme zon te ontvluchten, we hebben er een ruimte voor om samen leuke dingen te doen en anderen te ontmoeten.

"Le Petit Moulin" houdt rekening met jonge gezinnen.  Onze ervaring, als ouders van twee kinderen, is dat als de kinderen het naar hun zin hebben ook de ouders maximaal kunnen genieten van een welverdiende vakantie.  Op ons domein vindt u diverse speeltoestellen: onder andere een schommel, een wip en een trampoline.  Dat is een leuke gelegenheid voor de kinderen om samen wat te ondernemen. 
En als ze even uitgespeeld zijn buiten op de speeltoestellen?  Dan hebben we nog een speel- en spelruimte: de 'hangout'.
Kinderen vinden dieren ook erg leuk.  Naast onze katten hebben we ook kippen en konijnen.   
Als de kinderen even uitgespeeld of gezwommen zijn, zien we vaak dat er groepjes kinderen samenkomen bij onze dieren. Ook een mooi moment om elkaar te leren kennen.

2015award winner silver
Dieren
Ga naar FaceBook
Zwembad
Hangout