Voorzieningen
Onze table d'hôtes
'Table d'hôtes' betekent dat u mee kunt dineren in huiselijke sfeer. U schuift bij onze gastentafel aan om gezamenlijk van een heerlijk twee of drie gangen diner te genieten. Dit vindt 7 dagen per week plaats. In het hoogseizoen serveren wij het diner om 18.30 en 20.00 uur. Kinderen tot 5 jaar mogen met de ouders mee eten als ze zelf geen eigen maaltijd op krijgen.
Tevens kunt u aanschuiven bij onze barbecue, die wij regelmatig houden.

Ook in de ochtend kunt u van onze verzorging genieten; Wij serveren dagelijks een ontbijt.

Het sanitair voor de camping vind u aan de achterzijde van ons woonhuis, direct bij de camping.  U vindt daar de douche met doorstroomboiler, zodat er altijd voldoende warm water is, het toilet en een plaats om de afwas te doen.  Indien u zelf beschikt over een chemisch toilet kunt u hier ook de tank legen en voorzien van nieuw spoelwater.
Wij bieden onze gasten ook de mogelijkheidom bij ons te ontbijten.  Wij serveren koffie en thee, lekkere croisants en broodjes, vleesearen, kaas en zoetigheid, vergezeld door een gekookt eitje van onze eigen kippen.  In de regel vind dit plaats in onze sfeervolle eetkamer, maar als het kan serveren wij dit ook buiten onder onze verranda.

Bij al onze accomodaties is gratis internet via WiFi beschikbaar.  Over het terrein staan een aantal access-points opgesteld, waardoor de dekking zo goed als mogelijk bereikt wordt.  De inlogcode wordt u op verzoek verstrekt.
2015award winner silver
Mogelijkheid voor ontbijt
Ga naar FaceBook
Het sanitair voor de camping
Gratis WiFi op ons domein