in het hoogseizoen zijn voor de gîte en vouwwagen de wisseldagen mogelijk op de zaterdag en/of woensdag waarbij u vanaf 15:00 uur kunt in checken en voor 10:30 uur wordt geacht uit te checken. 

Buiten het hoogseizoen wordt de châmbre per nacht verhuurd en de gîte en vouwwagen in overleg.  Wij hebben ook een koepeltentje te huur compleet met luchtbed. Deze kan bij een accommodatie geplaatst worden.  In alle verhuur accommodaties mag niet worden gerookt en worden huisdieren niet toegelaten.  Voor de camping zijn huisdieren in overleg toegestaan.  De accommodaties dienen bij vertrek schoon en opgeruimd te worden achtergelaten.

Vouwwagen op de camping
Een zeer ruime vouwwagen van het merk Jamet. Deze vouwwagen heeft twee vaste bedden met lattenbodems van 1,50 meter breed. Het woongedeelte is 4,50 x 2,50 meter.  Er zit een ruime luifel van 2,50 meter diep bij.  De wagen is uitgerust met een 3 pits keuken met opbergruimte.  Ook is o.a. een tafelmodel koelkast, hangmat en picknicktafel aanwezig.  De complete inventarislijst (pdf) bij de kunt u hier vinden door op de "inventaris" te klikken.   Het bijplaatsen van een tentje behoort tot de mogelijkheden.  Deze vouwwagen is alleen boekbaar van juni t/m september.

In onze vouwwagen zijn huisdieren
niet  toegestaan.

Ook op onze camping is gratis wifi aanwezig!INVENTARIS
Ga naar FaceBook